9. 12. 2015 / Glasba

NAGRADNA IGRA: 2 vstopnici za koncert dua Rangleklods, 11. december!

V Kino Šiško se vračata duo Rangleklods. Danski elektropop dvojec prihaja v Ljubljani v okviru promocije svojega najnovejšega albuma Straitjacket.

 

Rangleklods sta se prvič predstavil leta 2011 z EP-jem Home. Album je vseboval tudi single “Young and Dumb”, ki so ga v reviji NME opisali kot: »Nekaj res genialnega, hipnotičnega, specifičnega in hkrati tuje zvenečega.« S prvencem Beekeeper, ki je izšel leta 2012, sta požela izjemno hvalo tako med kritiki kot svojimi vse številčnejšimi oboževalci. Zahvaljujoč svojemu zadnjemu albumu Straitjacket pa sta se leta 2015 uvrstila med najbolj vznemirljive elektronske glasbenike.

 

—————————————————————-

 

Dvema osebama, ki bosta pravilno rešila nagradno nalogo in bosta izžrebana, bomo podarili eno vstopnico za koncert dua Rangleklods, ki se bo odvil 11. decembra v Kinu Šiška. Nagradna igra traja do četrtka (10. 12.) do 10:00. Izžrebanega nagrajenca sporočimo kmalu po poteku nagradne igre.

 

Več o koncertu in duu Rangleklods si lahko preberete na sledeči povezavi: http://www.kinosiska.si/glasba/indeks-lekcija-rangleklods

 

 

Nagradna naloga je sledeča:

 

Navedite naslov najnovejšega albuma dua Rangleklods.

 

Odgovore pošljite na mejl koridor.glavnourednistvo@gmail.com (lahko pa nam pišite tudi v naše zasebno sporočilo na facebooku). V zadevo pripišite “Nagradna igra: Rangleklods”, pod odgovor pa svoje ime in priimek.

RANGLEKLODS-77967-by-Robin-Skjoldborg-2500x1668_vice_970x435