30. 6. 2022 / Kultura

Vabljeni na multidisciplinarne delavnice za krepitev ustvarjalne osebnosti Prebudimo čute, obvladajmo izraz

Si študent/ka, ki jo zanima umetnost? Delaš v kreativni ali oglaševalski industriji? Bi se rad/a bolje povezal/a s sabo in svojimi čuti ter izboljšal/a svoj kreativni potencial? Potem si vabljen/, da se udeležiš 3-dnevne delavnice, ki bo med 26. in 28. 8.  v čudovitem ambientu Dominikanskega samostana na Ptuju.

Delavnice bodo potekale pod vodstvom petih priznanih slovenskih ustvarjalcev, na njih pa boš uspešno prebudil/a vse svoje čute; gledališki režiser, scenograf in pisec Jan Krmelj bo vodil delavnico Vidim in pišem, performerka in koreografinja Ana Pandur se bo na svoji osredotočila na človeški gib in občutenje premika, glasbenik in zvočni umetnik Andrej Hrvatin pa na sluh in zvočna potovanja skozi meditacijo. Na delavnici Govorim in se izražam se boš pod vodstvom Irene Tomažin skozi igrive vaje srečal/a s svojim glasom in različnimi možnostmi njegove uporabe, na delavnici Okušam in vonjam, ki jo bo vodil vinski publicist, somelje tretje stopnje in degustator Jože Rozman pa boš svoje zaznavanje in kreativnost okrepil/a s pokušanjem izbranih jedi in vin.

Cena 3-dnevnih delavnic je 190 EUR/osebo, v ceno sta vključena tudi dva obroka dnevno, vinske pokušnje pri znanih domačih vinarjih ter možnost obiska več kot 60 (pesniških) dogodkov, ki bodo na Ptuju v tem času potekali v sklopu Dnevov poezije in vina in na katerih se boš lahko srečal/a z najbolj prepoznavnimi imeni svetovne poezije.

Pohiti in se prijavi do 22. julija. Prosta mesta so omejena.

Več informacij in obrazec za prijavo najdeš tukaj.

                                   
Prebudimo čute, obvladajmo izraz