7. 7. 2022 / Kultura

Nagradna igra: Delavnice za krepitev ustvarjalne osebnosti


Na našem Facebook pejđu lahko sodelujete v nagradni igri, ki smo jo pripravili v sodelovanju z založbo Beletrino. Nagradna igra traja od 7. julija do 14. julija 2022.

>>Tukaj lahko osvojite – 50 % na delavnice za krepitev ustvarjalne osebnosti. V komentar objave morate zapisati, koliko različnih delavnic boste lahko obiskali, če osvojite nagrado.

Organizator nagradne igre je platforma Koridor – križišča umetnosti, sponzor je Založba Beletrina (BELETRINA), Neubergerjeva ulica 30, Ljubljana, 1000 Ljubljana. Nagradna igra poteka od četrtka, 7. julija 2022, do četrtka, 14. julija 2022, na Facebook profilu Koridor – križišča umetnosti. Kandidati imajo možnost za sodelovanje v nagradni igri od 7. julija 2022 do 14. julija 2022, do 23:59. Nagradna igra se zaključi z razglasitvijo nagrajenca/-ke v petek, 15. julija 2022. Nagrajenec/-ka bo po končanem žrebanju objavljen/-a v komentarjih nagradne igre in na spletni strani Koridor – križišča umetnosti. Nagrajenec/-ka se mora po razglasitvi rezultatov v roku 3 dni javiti v zasebno sporočilo, oddati svoje osebne podatke (ime, priimek, elektronski naslov, naslov), da mu/ji posredujemo nadaljnja navodila o prevzemu nagrade. Če nagrajenec/-ka v roku 3 dni (kot je navedeno v pravilniku) ne odda zahtevanih podatkov, se ga/jo tretira, kot da odstopa od nagrade.

Nagradna igra