4. 3. 2017 / Film/TV

NAGRADNA IGRA: 2×2 vstopnici za ogled filma Divje mrhe na dan žena (8. marec)!

V sodelovanju s Slovensko kinoteko prirejamo novo nagradno igro!

Osebama, ki bosta pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in bosta izžrebani, bomo podarili dve vstopnici za ogled filma Divje mrhe (Whip It, Drew Barrymore, 2009) v Slovenski kinoteki, v sredo 8. marca (dan žena), ob 20.00.

 

Sinopsis filma:
Celovečerni prvenec igralke Drew Barrymore, ki so mu pri nas nadeli simptomatičen, stereotipen in z več vidikov problematičen naslov Divje mrhe, je film o punci, ki se naveliča življenja v majhnem, dolgočasnem in nazadnjaškem teksaškem mestu in se pridruži ekipi neugnanih deklet, ki tekmujejo v kotalkarskih dvobojih.

Spregledana mojstrovina indie filma, ki na izviren način prevprašuje in subvertira spolne stereotipe. Dinamična in izjemno zabavna mešanica filma o odraščanju in klasične športne drame je začinjena z eksplozivnim rokenrol soundtrackom in neustrašno energijo bande punc, v kateri kraljujejo Ellen Page, Zoë Bell, Kristen Wiig, Juliette Lewis in Drew Barrymore.

 

Nagradno vprašanje se glasi:

V katerem filmu Stevena Spielberga je igrala Drew Barrymore?

 

Odgovore pošljite na mejl koridor.glavnourednistvo@gmail.com (lahko pa nam pišite tudi v naše zasebno sporočilo na facebooku). V zadevo pripišite “Nagradna igra: “Divje mrhe”, pod odgovor pa svoje ime in priimek.

Nagradna igra traja do ponedeljka, 6. 3. do 14. ure, izžrebana nagrajenca pa sporočimo kmalu po poteku nagradne igre.

Photo by Darren Michaels